luni, 27 aprilie 2015

Pareri pastile vimax marirea penisului

Daca vrei informatii suplimentare despre produsul Vimax, contacteaza-ne la numarul de telefon: 0729.33.64.64 si unul din operatorii nostri iti va oferi raspuns la orice intrebare. In plus, poti accesa site-ul oficial: Vimax Oficial.ro pentru a vedea informatiile complete despre produs!

Pentru ca suntem o companie serioasa, transparenta  si stim ca produsul Vimax este unul eficient si ofera rezultate, acordam clientilor nostri posibilitatea de a-si spune parerea despre experienta cu aceste pilule. 



Tudor S. Craiova.

Sincer sa va spun la inceput am fost sceptic si nu credeam ca exista vreo pastila in lume care sa poata mari penisul. Sunt deja la al 3 - lea flacon si sunt foarte incantat de rezultatele obtinute. Nu am obtinut 3 cm, insa ceva, ceva se observa. De erectii nu mai spus, ca in fiecare dimineata o am beton, scuzati-mi expresia. Pe langa faptul ca penisul meu s-a ingrosat, am observat ca ejaculez mai mult si ma pot controla, practic ejaculez cand vreau.


Marius A. Bacau

Cand am luat prima data Vimax am zis ca nu e adevarat, nu credeam ca o singura pilula poate face minuni. Va spun, am avut parte de o erectie cum nu am avut toata viata mea. Le recomand. Singurul inconvenient este faptul ca m-a durut capul un pic dimineata, dar merita.  Multumesc celor de la Vimax Oficial.ro pentru sinceritate!


Viorel H. Bucuresti

Am 58 de ani si desi am o viata activa, am cam inceput sa am probleme cu potenta si m-am hotarat sa incerc  ceva natural. Am vrut initial sa iau viagra pentru ca este cunoscut faptul ca e un produs eficient si foarte renumit, dar din cate am inteles de la mai multi prieteni, ca e cam puternic si nu e recomandat persoanelor cardiace. Asa am ajuns sa folosesc Vimax si nu regret nimic. Cu 149 lei am cumparat un flacon si de fiecare data cand am vreun eveniment, vimax ma ajuta sa obtin erectiile pe care le aveam la 20 de ani. Multumesc Vimax oficial.ro , sunteti cei mai tari.

Aurel B. Teleorman

Un produs eficient care m-a ajutat sa-mi pastrez familia si sotia alatauri de mine. Eu am 54 si ea 31, va dati seama ca am nevoie de un stimulent ca toti barbatii la varsta mea, cred. Incercati-l cu incredere, merita toti banutii.


Marcel I. Suceava

Daca e sa ma iau dupa discutiile de pe forumuri,  nu sunt singurul barbat care si-ar dori o scula mai mare. Chiar daca sunt "multumit" de marimea penisului meu, 16 cm,  mi-as mai dori macar 2-3 cm, sa fie treaba, treaba. Inca nu imi pot spune o parere concludenta despre vimax pentru ca de-abia am o luna de tratament si singurele schimbari pe care le-am sezizat sunt ca: nu mai ejaculez atat de repede si am erectii puternice si de lunga durata. Pe masura ce termina tratamentul, revin cu pareri.

Dan D. Braila

Am luat si eu de curand un pachet de 4 cutii din acest supliment si am 6 zile de cand il iau. Ma simt extraordinar de bine si intr-adevar am obtinut erectii cum spuneti dumneavoastra, dar inca nu am observat nici o marire. Dupa cat timp apar modificarile?

Raspuns: Vimax Original.ro: Buna ziua, rezultatele vizibile se pot observa dupa in primele 2 luni. Asadar, luati o pastila in fiecare zi cum v-am recomandat si rezultatele nu vor intarzia. Daca doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati. O zi buna!


Sorin G. Calarasi
Am luat doar 1 flacon pentru inceput. Sunt foarte multumit de produs si as mai vrea sa fac o comanda pentru 3 flacoane. Beneficiez de vreo reducere?

Raspuns: Vimax Original.ro: Buna ziua, ne bucuram sa auzim ca sunteti multumit de produsul nostru. Sigur ca da, beneficiati de reducere, pentru mai multe detalii, sunati-ne!


Bucur V. Constanta

Buna ziua,! Va multumesc pentru ajutor si pentru transparenta de care ati dat dovata. Daca inaintea aveam erectie ocazional, acum am in fiecare dimineata. Acord nota de trecere produsului Vimax!

Robert. F Alexandria

Bai nene nu imi vine sa cred. Am tinut neaparat sa va scriu. Sunt impresionat de acest produs. Nu am probleme grave cu erectia, dar cateodata nu mi se intareste cum as vrea eu. E, atunci cand iau o capsula de vimax, se face beton si sta asa cateva ore. Scuzati-mi vocabularul, dar asta-s eu. Va multumesc

Neagoe V. Iasi

Buna ziua,

Cine ar fi crezut ca exista asa ceva? Va dati seama ca la inceput am fost rezervat si orice mi s-ar fi spus nu as fi crezut. Ee, dupa ce am luat 2 luni de zile, am cu totul si cu totul alta parere. E un produs eficient,  care, nu numai ca mi-a salvat relatia de cuplu, dar mi-a redat increderea in mine.  Recomand acest produs. Incercati-l cu incredere. Nu mai aruncati banii pe tot felul de porcarii, la acesta primiti certificat de la producator. E un produs avizat. Va doresc tuturor succes si multa sanatate.

Diaconu M. Mereni

Vimax e un produs care mi-a schimbat radical viata sexuala. Nu stiu care sunt cauzele, dar incepusem sa fac dragoste cu sotia mea o data pe luna, si va dati seama ca nu era prea ok. Ea simtea nevoia si inevitabil au inceput certurile. Am zis sa fac ceva in sensul acesta si ii multumesc prietenului meu Marcel, care mi-a recomandat acest produs. Vreau sa vi-l recomand si voua, celor care sufera de disfunctii erectile, libidou scazut si ejaculare precoce, credeti-ma, veti fi socati. Va las pe voi sa descoperiti..

Popescu R. Bihor

Un produs extrem de eficient. De cand administrez Vimax nu mai am nici o problema. Va spun sincer, nu il iau pentru marire pentru ca deja am 57 de ani si nu cred ca mai e cazutl, Dar e un produs exceptional pentru mentinerea erectiei tari si rezistenta in pat. Il recomand

Miron G.Oradea

Buna ziua,

Am 61 ani si o viata sexuala destul de activa, insa, varsta a inceput sa-si spuna cuvantul. Produsul dumnevoastra ma ajuta foarte mult si pot spune ca am partide sexuale la fel de intense ca la 40 de ani. Nota 10 pentru Vimax, e un produs formidabil.

Enache D. Iasi

Pana sa aud de pastilele vimax foloseam un produs din afara, nu-i dau numele pentru ca probabil nu imi veti aproba comentariul. Haideti sa va spun ce rezultate am obtinut in 2 luni. Din prima zi am simtit ca am o erectie puternice si sustinuta, cum n-am avut niciodata. Am rezistat mult mai mult in pat si orgasmul parca a fost mult mai intens. Referitor ma marire, s-a mai ingrosat si am obtinut doar 1 cm in 2 luni..dar sunt multumit.


Aron D. Bacau

Ma simt extraordinar de cand iau Vimax. Am chef sa fac dragoste cu sotia mea in fiecare zi. Obtin erectii mult mai usor si rezist mai mult fata de perioada cand nu luam nimic. E foarte bun pentru intretinerea sanatatii sexuale. Nu o vreau mai mare, o am de 17.5 cm si multumit. Singura problema era ca nu-mi puteam mentine erectia si ejaculam prea repede. Multumesc Vimax Oficial.ro

Emil P. Tecuci

Vimax e un produs extraordinar. De cand iau aceste suplimente am o viata sexuala mult mai activa. Pot spune ca viata mea s-a schimbat radical. Am 48 de ani si ma simt ca la 20 de ani. Recomand acest produs, folositi-l cu incredere fiindca nu veti regreta. Va intrebati de ce am ales Vimax in conditiile in care pe internet sunt mii de astfel de produs? Simplu, pentru ca am primit certificat de autenticitate, astfel am avut garantia ca produsul este natural si nu-mi va afecta viata sexuala.

Eugen V. Feldioara

Am achizitionat pachetul de 6 flacoane si am inceut tratamentul de 2 luni, pana acum sunt multumit de rezultate. Va multumesc si sper sa obtin rezultate bune. O zi buna!...: In 3 luni am obinut doar 1 cm in lugmime, e normal?

VimaxOriginal.ro:  Rezultatele difera de la persoana la persoana si rezultatele apar treptate. Important e sa respectati doza zilnica de o pastila pe zi si rezultatele nu vor intarzia sa apara.


Vulpe A. Brasov

Sa fim seriosi, cine ar fi crezut ca niste simple pastile iti poate mari penisul? Cred ca toti au fost rezervati, dar au spus, de ce nu? Eu am riscat si nu regret. Nu iau Vimax pentru marire, il iau pentru rezistenta in pat. De cand iau Vimax, nu exista dimineata sa nu am erectii si partidele sunt mult mai lungi. E bun pentru sanatatea sexuala generala, ma simt mai sigur pe mine si ejaculez cand vreau. Recomand!!!

Bogdan C. Ialomita

Buna ziua, nu am probleme foarte grave dar in ultima perioada am observat ca nu mai aveam erectiile puternice de alta data. Am hotarat sa caut un produs natural care sa ma ajute sa trec peste perioada asta stresanta, care se pare ca imi afecteaza viata sexuala. Am analizat foarte profund produsele de pe piata si m-am oprit la Vimax. Va spun, nu regret nici o secunde decizia pe care am luat-o. Vimax chiar e un produs eficiente care mi-a redat increderea in mine. Va recomand tuturor care intampinati probleme.

O sa fiu cat se poate de scurt. Pana sa aflu de Vimax am incercat en produse, creme, geluri, spray-uri, pompe, disponiztive, exercitii etc. Iau Vimax de 3 luni si deja am obtinut rezultate bune, zic eu. In 3 luni doar 1,5 cm dar sunt extrem de multumiti. Mai iau 3 luni si ma opresc. Daca obtin macar 3 centimetri in 6 luni, ma declar multumit. Va tin la curet.

Nedecu A. Maramures

Vimax e un produs foarte bun pentru barbatii care si-au pierdut apetitul sexual si sufera de disfunctii erectile.

Ciprian , Calarasi


Sunt extrem de multumit de produsul dumnevoastra. Nu ma asteptam sa imi rezolv toate problemele sexuale cu un singur produs. Vimax mi-a imbunatatit viata sexuala si m-a ajutat sa imi recapat sotia.
Va multumesc si recomand Vimax tuturor persoanelor care se confrunta disfunctii erectile sau orice alta problema de naturala sexuala.

Alexandru D. Iasi





2 comentarii:

  1. Un produs de calitate superioara, ieftin si intr-adevar eficient.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am 22 si 12 cm in erectie as vrea inca 2,3 cm in plus credeti ca se poate cu vimax?

    RăspundețiȘtergere