joi, 9 februarie 2017

Titan gel sau Vimax?

Titan Gel

Titan Gel este “ultimul racnet” atunci cand vine vorba despre produse pentru marirea penisului. Din cate am vazut, este un produs aparut doar de cateva saptamani pe piata romaneasca si care promite multe.


Acest articol are ca scop adunarea a mai multor pareri ale persoanelor care au folosit acest gel pentru a ne creea o idee reala asupra eficientei sale. 

Daca ne luam dupa parerile postate pe site-urile distribuitorilor, acest produs ar fi super eficient si in cateva saptamani poti obtine o marire a penisului cu pana la 10 cm. Neavand prea mult informatii despre produs, voi lasa utilizatorii produsului titan gel sa ne dezvaluie ce rezultate au obtinut in urma folosirii.

Vimax
Vimax este un supliment puternic natural, care ajuta la cresterea dimensiunii penisului si imbunatatirea performantei sexuale. Vimax este realizat numai din plante naturale, conform certificatului de autenticitate pe care il ofera cei de la VimaxOficial. 
Care sunt ingredientele din suplimentul Vimax ?

 Muira Puama (balsam), Velvet, Ginkgo biloba (frunze), Damiana (frunze), Cayenne (fruct), Oats (planta intreaga), Avena sativa, Ginseng (radacina), Panax Ginseng, Caltrop (fruct) Tribulus terrestris. Alte Ingrediente: cellulise, stearat vegetal si silica. NU contine drojdii, gluten, proteine din soia, porumb, sodiu, zahar, colorant articial, E-uri sau indulcitori aromatizanti

Vimax e mult mai cunoscut fata de produsul titan gel, acesta existand pe piata de mai bine de 10 ani, fiind folosit de mii de barbati din intreaga lume. 
Fie ca ati luat Vimax sau Titan gel, va rugam sa impartasiti cu noi experienta cu aceste produse, pentru a avea o idee clara vizavi de eficienta lor.

Conform producatorului, Vimax ajuta la urmatoarele: Marire a penisului atat in lungime cat si in grosime, erectii ferme si de durata, combate oboseala, intarzie ejacularea si creste volumul de sperma. Voi ce modificari ati observat in urma utilizarii Vimax?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu